31 Temmuz 2010 Cumartesi

31 Temmuz - 1 Ağustos Disko Kralı (Kingodisco) Sezon Finali

Posted on 14:23 by srcnkrldg


31 Temmuz - 1 Ağustos Disko Kralı Bu sezonun son programı oldu. Disko Kralı sezon finalinde konuk olan isimler:

Yeliz, Sibel Tüzün, Alex, Atiye, Cem Adrian, Kurban.

31 Temmuz - 1 Ağustos Disko Kralı sezon finali gecesi bir nevi cover gecesiydi. Sibel Tüzün'ün sahne showu hakikaten izlemeye değerdi. Vee önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Kurban'da
Disko Kralı'na gelen konuklar arasındaydı. İlk yanlış hatırlamıyorsam 2.00 gibi çıkıp Sarı Çizmeli Mehmet Aga ve Yalan şarkılarını çaldılar. Sonra bağlanan bi konuk onlardan Yosma'yı çalmalarını felan istedi ama bilmiyorum çaldılar mı, çalmadılar mı ?! Geç olmuştu yattım valla.. :)

Bu Disko Kralı Gecesi yeni sezon için yapılan birkaç hazırlıktanda söz edildi. Bu sezon -bildiğiniz gibi - Hayko Cepkin'in solistliğini yaptığı Consume-Obey-Die jenerik olarak kullanıldı. Yeni sezonda ise -henüz klip felan yok ancak- Atiye ile yepyeni bir jenerik hazırlanmış. Yani yeni sezonun yepyeni jeneriğini Atiye seslendirmiş (tabi Okan Bayulgen ile).

Bu yepyeni jenerik aslında bir hikayeyi anlatıyor, Okan Bayulgen'i anlatıyor. İşte bi adam varmış ben kralım demiş, anlamsızlığın kralı, bi bakmış herkes kral, kanala gitmiş eline mikrofon vermişler şu bu felan filan... :) Ama güzel bi jenerik olmuş, hakkını yememek lazım !..

Ayrıca yeni sezonda artık Pazar geceleri yayınlanan Medya Kralı yok ! Medya Kralı yerine Kral Çıplak Pazar geceleri izleyeceğimiz program olacak.


Anahtar Kelimeler: 31 temmuz disko kralı, 31 temmuz disko kralı izle, 1 ağustos disko kralı, 31 temmuz disko kralı konuklar, kurban disko kralında, cem adrian disko kralı, yeliz disko kralında, cem adrian disko kralı, disko kralı sibel tüzün, atiye disko kralı, disko kralı alex, 1 ağustos disko kralı izle, atiye yeni jenerik, disko kralı yeni jenerik atiye, atiye okan bayulgen yeni jenerik, kurban disko kralında izle, sibel tüzün disko kralında, cem adrian disko kralında, kral çıplak okan bayulgen, kral çıplak medya kralı, yeni sezonda kral çıplak, medya kralı yerine kral çıplak, okan bayulgen kral çıplak, ...

1 yorum:


Ivır Zıvır

Eğlence