30 Temmuz 2010 Cuma

31 Temmuz Cumartesi Gecesi Disko Kralına KURBAN Geliyoorrr !

Posted on 15:05 by srcnkrldg


KURBAN, facebook grubundan bakındığım üzre 31 Temmuz - 1 Ağustos Disko Kralı Gecesi'ne konuk olacakmış.

Kurban, Türkçe rock grupları arasında farklı ve korudukları tarzlarıyla beğenilen ve dinlenen rock grupları arasında. Özellikle Türkçe rock grupları cover ağırlıklı parça yapan gruplar ve özgün müzik yapan gruplar olarak ayrılabiliyor. Ama Kurban öyle bir grup ki onu tanıyan, bilen insanlar Sert albümündeki coverlardan da bilebir; Kurban, İnsanlar ve son albüm olan Sahip albümündeki özgün parçalarından da bilebilirler.

Şubat ayında çıkardığı SAHİP isimli albümle verdikleri uzun sürelik aradan sonra - Deniz Yılmaz asrkerden dönüp ( Burak Gürpınar, Kerem Tüzün ve Özgür Kankaynar ) ekibin toplanmasıyla - tüm Kurban severleri mutluluğa boğdular. :)

1 hafta kadar da oluyor ki; SAHİP isimli albümün çıkış parçası olan İFRİT isimli parçanın klibi Kurban severlerle buluştu. İfrit için System Of A Down'un Toxicity şarkısından bölümler alındığı v.s idaa edildi; ancak İfrit Kurban'ın en güzel şarkıları arsında çoktaaann yerini aldı bile.. :)

Son olarak... Kurban grubunun konuk olarak geleceği 31 Temmuz - 1 Ağustos Disko Kralı Gecesi'ni heycanla bekleyin/bekliyorum/bekliyoruz ! :)

Anahtar Kelimeler : 31 temmuz disko kralı, 31 temmuz disko kralı izle, 31 temmuz disko kralı okan bayulgen, 31 temmuz disko kralı kingoodiscoo, 31 temmuz disko kralı kurban, kurban disko kralında, disko kralı kurban, 31 temmuz disko kralı kurban izle, deniz yılmaz disko kralında, 1 agustos disko kralı, 1 agustos disko kralı izle, 1 agustos disko kralı kurban, 1 agustos disko kralı deniz yılmaz, kurban kingodisco, 1 agustos disko kralı izle, ...

No Response to "31 Temmuz Cumartesi Gecesi Disko Kralına KURBAN Geliyoorrr !"

Leave A Reply


Ivır Zıvır

Eğlence